miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Ce mesaj au lăsat fetele care s-au sinucis aruncându-se de pe un turn dezafectat din Lupeni

  de - | 11 decembrie 2023, 1:16 PM | Naţional

  0

  Valea Jiului este în stare de șoc după dubla sinucidere de la Lupeni. Atenție, informații care vă pot afecta emoțional! Cele două adolescente de clasa a 9-a din Uricani, ce au căzut împreună de pe un turn dezafectat, de la peste 20 de metri înălțime, au participat la o petrecere, după care au postat pe grupul în care se aflau toți prietenii lor un mesaj de adio.

  ”Mă bucur că v-am cunoscut! Mulțumim că ne-ați jignit și că ne-ați făcut în toate felurile! Sunteți un grup toxic și veți fi în continuare! Ne omorâm din cauza voastră! Pa!”, a fost ultimul mesaj pe care ambele fete l-au postat pe grupul de WhattsApp.

  Citește și : Tragedie în vestul țării. Două adolescente în vârstă de 15 ani s-au sinucis aruncându-se de la o înălțime de 20 de metri, în Lupeni

  Directorul liceului unde învăța una dintre fete susține că tânăra nu a dat niciodată semne de anxietate. Mai mult decât atât, era foarte iubită de colegi, iar profesorii nu și-au dat seama în niciun moment de suferința ei.

  Acum, o întreagă comunitate încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat atât de grav încât adolescentele au decis să recurgă la acest gest extrem.

  Medicii anatomo-patologi sunt cei vor stabili, în urma analizelor, dacă cele două consumaseră la petrecere alcool sau substanțe interzise. Si asta pentru ca au prelevat și probe toxicologice. Luni ar trebui să fie făcute publice rezultatele. Și tot luni, trupurile celor două adolescente ar urma să fie depuse la capelă.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.