joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ce investiții se pregătesc anul acesta la Șilindia

  de Special Arad | 18 ianuarie 2022, 1:41 PM | Administraţie | Şilindia

  0

  Primarul Rovin Mariș a discutat zilele acestea cu președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, despre planurile și proiectele pe anul 2022 pentru comuna Șilindia. Totodată, cei doi aleși au vorbit și despre investițiile derulate anul trecut la Șilindia, iar aici vorbim despre reabilitarea pieței din localitate, de reabilitarea clădirii în care funcționează biblioteca, dar și a unei părți dintr-o clădire a școlii. De asemenea, tot în 2021 a fost început și un proiect de reabilitare de străzi, însă vremea neprielnică a oprit lucrările, urmând ca, în acest an, odată cu vremea bună, să înceapă turnarea asfaltului.

  În ceea ce privește anul 2022, pe lângă continuarea lucrărilor începute anul trecut, se pregătește asfaltarea altor străzi din comună, dar și alte proiecte, precum reabilitarea căminului cultural și construirea unei capele mortuare.

  „Ne-am fi dorit să reușim să asfaltăm încă de anul trecut, însă, din păcate, vremea și temperaturile scăzute nu ne-au permis acest lucru. Totuși, vom continua imediat ce vremea se va schimba și temperaturile vor crește. De asemenea, anul acesta avem în vedere asfaltarea altor străzi din Șilindia și, pe lângă asta, vom reabilita căminul cultural și vom construi o capelă mortuară. Aș vrea, pe această cale, să mulțumesc și Consiliului Județean și domnului președinte pentru sprijinul pe care ni-l acordă în aceste proiecte. De altfel, construcția capelei mortuare era în plan încă de anul trecut, însă proiectul a fost gata prea târziu, astfel că în perioada următoare lucrarea va fi scoasă la licitație”, spune Rovin Mariș, primarul comunei Șilindia.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.