Galleria Mall, tot mai nefuncțional. Liftul e închis, iar Serviciul Pașapoarte pare izolat de lume

  de Andreea Daniela B. | 30 November 2022, 10:09 AM | Știri Arad | Telefonul cititorului | Topic special

  0

  Nimic nu merge cum trebuie, cu asta putem spune că ne-am obișnuit deja, însă mereu se mai întâmplă câte ceva care ne arată că se poate și mai rău, iar Serviciul Pașapoarte nu duce lipsa de „peripeții”.

  Pe acest subiect, am fost contactați de un arădean pe numărul de telefon al redacției Special Arad, care a dorit să ne aducă în atenție cum a fost nevoit să lase căruciorul celor doi copii ai săi la etajul 1 de la Galleria Mall, i-a luat pe cei mici în brate și i-a dus la Serviciul Pașapoarte de la etajul 2, căci de mai multe zile nu funcționează liftul – singurul cu care ar fi putut urca acolo cu tot cu cărucior.

  Nu mai merge liftul și nu există scări rulante (funcționale. n.red). A trebuit să îi iau pe cei mici în brațe. Cei cu dizabilități nu au niciun acces către etajul 2. Am sunat la Prefectură, au spus că ei cunosc problema, dar nu e de competența lor. Dar a cui competență ar trebui să fie? Liftul nu funcționează deja de o săptămână sau două, cineva cu dizabilități nu are cum să ajungă la Serviciul Pașapoarte. E strigător la cer, să se mute de acolo dacă cei de la mall nu vor să rezolve problema”„, ne-a spus arădeanul.

  Am încercat în repetate rânduri să contactăm repezentanții mall-ului, pentru a afla care este cauza nefuncționării lifrului, vreo defecțiune tehnică ori o decizie de a face economie la curent, însă până la momentul publicării articolului nu am reușit să luăm legătura cu aceștia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.