Ce ai făcut, Mitză? Ce ai făcut cu Carina?

  de Redacția Special Arad | 3 July 2021, 3:44 PM | Monden | Recomandările editorilor

  1

  De vreo câțiva ani încoace, mai precis din februarie 2019, prietenii lui Mitză, Mihai pe numele său de cod de jurnalist în redacția Special Arad, îl tachinează permanent pe Facebook, o postare a acestuia strângând mii de comentarii, toate având același text: „Ce faci, Mitză? ”. Colegul nostru, Mihai Todoca – ca să-i dezvăluim întregul nume până la urmă, că de… cu asta ne mai și ocupăm, cu dezvăluirile –  a preferat să nu prea răspundă acestor comentarii, întrebări care, până la urmă, reprezintă un mișto fin, o chestiune de drag, de zâmbet, chiar de dor uneori… N-a făcut-o, n-a răspuns până astăzi, când ne-a dat tuturor un răspuns zdrobitor, că așa e el: degeaba nu se așteaptă unii, el tace și face atunci când trebuie…

  Așadar, astăzi ne-a răspuns și nu oricum: ne-a chemat pe toți, prieteni, colegi, membri ai familiei, în Sala Ferdinand a Palatului Administrativ din Arad (am verificat, a plătit și are chitanță!) și acolo, în fața noastră, n-a făcut decât să spună un „Da” hotărât, dar nu audienței care-l întreba printre buze „Ce faci, Mitză?”, ci ofițerului stării civile: „Domnișorule Mihai Todoca, o luați în căsătorie pe domnișoara Carina Kiss?”. Iar când a spus „Da”-ul acela hotărât, cu voce de bariton emoționat, iar frumoasa fostă domnișoară i-a luat vorba din gură cu un „Da” și mai hotărât, am realizat că miile de întrebări-comentarii de pe rețeaua de socializare s-au transformat brusc în: „Ce ai făcut, Mitză?”

  Păi, a făcut că s-a îndrăgostit inedit, subit și total de, de-acum, soția sa în acte, Carina, iar sentimentele fiind profunde și reciproce au fost unite în două verighete de toată frumusețea pe care le vor purta întreaga lor viață, jurându-și astăzi unul altuia și, în fața noastră, a martorilor, respect și iubire veșnică. 

  Astfel că noi, cei de ne băgam în seamă cu „Ce faci, Mitză”, n-am rămas decât cu „Ce să faci, n-ai ce să faci” și să le urăm casă de piatră astăzi, 3 iulie, ziua căsătoriei lor. 

  Redacția Special Arad

  PhotoCollage 1625316066305 copy 1024x576

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.