luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Ce ai făcut, Mitză? Ce ai făcut cu Carina?

  de Redacția Special Arad | 3 iulie 2021, 3:44 PM | Monden | Recomandările editorilor

  1

  De vreo câțiva ani încoace, mai precis din februarie 2019, prietenii lui Mitză, Mihai pe numele său de cod de jurnalist în redacția Special Arad, îl tachinează permanent pe Facebook, o postare a acestuia strângând mii de comentarii, toate având același text: „Ce faci, Mitză? ”. Colegul nostru, Mihai Todoca – ca să-i dezvăluim întregul nume până la urmă, că de… cu asta ne mai și ocupăm, cu dezvăluirile –  a preferat să nu prea răspundă acestor comentarii, întrebări care, până la urmă, reprezintă un mișto fin, o chestiune de drag, de zâmbet, chiar de dor uneori… N-a făcut-o, n-a răspuns până astăzi, când ne-a dat tuturor un răspuns zdrobitor, că așa e el: degeaba nu se așteaptă unii, el tace și face atunci când trebuie…

  Așadar, astăzi ne-a răspuns și nu oricum: ne-a chemat pe toți, prieteni, colegi, membri ai familiei, în Sala Ferdinand a Palatului Administrativ din Arad (am verificat, a plătit și are chitanță!) și acolo, în fața noastră, n-a făcut decât să spună un „Da” hotărât, dar nu audienței care-l întreba printre buze „Ce faci, Mitză?”, ci ofițerului stării civile: „Domnișorule Mihai Todoca, o luați în căsătorie pe domnișoara Carina Kiss?”. Iar când a spus „Da”-ul acela hotărât, cu voce de bariton emoționat, iar frumoasa fostă domnișoară i-a luat vorba din gură cu un „Da” și mai hotărât, am realizat că miile de întrebări-comentarii de pe rețeaua de socializare s-au transformat brusc în: „Ce ai făcut, Mitză?”

  Păi, a făcut că s-a îndrăgostit inedit, subit și total de, de-acum, soția sa în acte, Carina, iar sentimentele fiind profunde și reciproce au fost unite în două verighete de toată frumusețea pe care le vor purta întreaga lor viață, jurându-și astăzi unul altuia și, în fața noastră, a martorilor, respect și iubire veșnică. 

  Astfel că noi, cei de ne băgam în seamă cu „Ce faci, Mitză”, n-am rămas decât cu „Ce să faci, n-ai ce să faci” și să le urăm casă de piatră astăzi, 3 iulie, ziua căsătoriei lor. 

  Redacția Special Arad

  PhotoCollage 1625316066305 copy 1024x576

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.