vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  CCIA organizează cursul „Inspector/Referent Resurse Umane”

  de Special Arad | 17 august 2017, 10:14 AM | Administraţie

  0

  Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Arad demarează, începând cu data de 7 septembrie 2017, o nouă serie – Inspector/Referent Resurse Umane – curs acreditat ANC. Cursul se va ţine la sediul CCIA Arad, strada Cloșca nr.5.

  „În urma absolvirii, cursanții vor obține următoarele competențe: întocmirea şi gestionarea documentelor de evidență a angajaților; recrutarea personalului; întocmirea şi gestionarea contractelor de muncă; întocmirea statului de plată; întocmirea şi depunerea declarațiilor privind contribuțiile la bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale, asigurărilor de şomaj, asigurărilor de sănătate; operarea cu REVISAL; realizarea dosarului de pensionare”, declară domnul Gheorghe Seculici, președinte CCIA Arad.

  CCIA Arad, mai organizează în perioada următoare și cursurile: Contabil, Expert Achiziții Publice, Manager Proiect și Bucătar.

  Pentru înscrieri vă rugăm să ne contactaţi la telefon: 0730.188.299, persoană de contact: prof. Carmen Marinela Crișan – Manager CFP CCIA Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.