vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  CCIA Arad organizează curs acreditat Expert Achiziţii Publice

  de Special Arad | 6 decembrie 2016, 9:52 AM | Știri Arad

  0

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, prin Centrul de Formare Profesională, organizează cursuri acreditate, recunoscute de Autoritatea Națională de Calificări, de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și de Ministerul Educației și Cercetării Științifice, certificatele obținute fiind recunoscute atât la nivel național, cât și în Uniunea Europeană.

  Pentru începutul anului 2017, Centrul de Formare Profesională al CCIA Arad are programat cursul de EXPERT ACHIZIŢII PUBLICE, cod COR 214946.

  „Tematica cursului vizează reglementări legislative în domeniu, noile directive, responsabilități în activitate precum și utilizarea sistemului electronic de achiziții publice”, a declarat președintele CCIA Arad, dl. Arh. Gheorghe Seculici.

  Cursul de utilizare SEAP se adresează atât utilizatorilor SEAP (Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice) cât şi viitorilor utilizatori SEAP şi are rolul de a uşura modul de întelegere şi de utilizare a sistemului.

  Cursul oferă oportunități de dezvoltare pe piaţa achizițiilor publice prin participarea acestora la procedurile de achiziție publică şi încheierea de noi contracte cu instituțiile publice înregistrate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

  Informații și înscrieri: Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, strada Cloșca nr.5, tel.: 0730188299, e-mail: [email protected]

  Persoană de contact: Carmen Marinela Crișan – manager formare profesională.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.