sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Căzută de la etajul 15, o femeie a supraviețuit incredibilului incident. Serviciul Omoruri a preluat cazul

  de - | 17 noiembrie 2016, 2:02 PM | Naţional

  2

  O femeie din Capitală a fost internată la Spitalul „Bagdasar-Arseni” după ce, joi dimineaţă, a căzut de la etajul 15 al unui hotel din Capitală, aceasta fiind găsită, în stare de comă, pe acoperişul parcării supraterane.

  Incidentul a fost anunţat prin numărul de urgenţă 112, joi dimineaţă în jurul orei 08.00, la hotelul Rin Grand din sectorul 4 al Capitalei. Cel care a sunat la numărul de urgenţă a spus că a văzut o persoană căzând de la etajul 15 al clădirii, au declarat reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei, potrivit MEDIAFAX.

  La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de poliţie, pompieri, dar şi SMURD.

  Aceştia din urmă au găsit o femeie inconştientă, în stare de comă, dar cu semne vitale, pe care au transportat-o la Spitalul „Bagdasar-Arseni”, a declarat Adrian Marin, reprezentant al ISU Bucureşti-Ilfov.

  Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, femeia a fost găsită pe acoperişul parcării supraterane.

  Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri, aceştia urmând să stabilească dacă a fost un accident sau este vorba despre un act premeditat.
  sursa:romaniatv

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.