marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Caz extrem la Ghioroc! Alina Pușa, o mamă în vârstă de 31 de ani, s-a autoincendiat după ce a fost agresată de concubin

  de Lucian Dănilă | 25 mai 2020, 12:42 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Alina Pușa este o tânără mamă care locuiește în comuna Ghioroc, județul Arad. La 31 de ani, Alina este mamă a patru copii dintr-o căsătorie anterioară, copiii având vârste cuprinse între 4 și 14 ani. În ultimii ani a avut o viață grea. Locuiește cu concubinul său, dar certurile domestice sunt la ordinea zilei. Copiii stau mai mult la casa bunicii lor din Covăsânț.

  În urmă cu câțiva ani, Alina Pușa a fost bătută de concubin, iar cei care cunosc familia spun că femeia s-a ales cu maxilarul fracturat. Deși au fost despărțiți o perioadă, cei doi s-au împăcat și locuiesc din nou împreună.

  Sâmbătă seara, o nouă ceartă între cei doi s-a soldat cu ceva extrem de grav. Sătulă de bătăile pe care i le administra concubinul, Alina Pușa a și-a turnat benzină pe haine și și-a dat foc. A fost transportată la Urgențe la Spitalul Clinic Județean Arad, cu arsuri pe 45 la sută din suprafața corpului. Este internată la secția ATI, cu arsuri de gradul 2 și 3 și cel mai probabil va fi mutată la Timișoara.

  La Timișoara nu va putea fi mutată decât după ce va fi testată de două ori consecutiv pentru COVID-19. Primul test l-a făcut aseară și a ieșit negativ.

  Foto cu caracter ilustrativ din arhivă. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „…femeia s-a ales cu maxilarul fracturat. Deși au fost despărțiți o perioadă, cei doi s-au împăcat și locuiesc din nou împreună.”

   Restul nici nu mai contează. Incredibil cum îți poți f.te viața cu mâna ta.

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.