Caz extrem la Ghioroc! Alina Pușa, o mamă în vârstă de 31 de ani, s-a autoincendiat după ce a fost agresată de concubin

  de Lucian Dănilă | 25 mai 2020, 12:42 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Alina Pușa este o tânără mamă care locuiește în comuna Ghioroc, județul Arad. La 31 de ani, Alina este mamă a patru copii dintr-o căsătorie anterioară, copiii având vârste cuprinse între 4 și 14 ani. În ultimii ani a avut o viață grea. Locuiește cu concubinul său, dar certurile domestice sunt la ordinea zilei. Copiii stau mai mult la casa bunicii lor din Covăsânț.

  În urmă cu câțiva ani, Alina Pușa a fost bătută de concubin, iar cei care cunosc familia spun că femeia s-a ales cu maxilarul fracturat. Deși au fost despărțiți o perioadă, cei doi s-au împăcat și locuiesc din nou împreună.

  Sâmbătă seara, o nouă ceartă între cei doi s-a soldat cu ceva extrem de grav. Sătulă de bătăile pe care i le administra concubinul, Alina Pușa a și-a turnat benzină pe haine și și-a dat foc. A fost transportată la Urgențe la Spitalul Clinic Județean Arad, cu arsuri pe 45 la sută din suprafața corpului. Este internată la secția ATI, cu arsuri de gradul 2 și 3 și cel mai probabil va fi mutată la Timișoara.

  La Timișoara nu va putea fi mutată decât după ce va fi testată de două ori consecutiv pentru COVID-19. Primul test l-a făcut aseară și a ieșit negativ.

  Foto cu caracter ilustrativ din arhivă. 

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.