Caz cutremurător la Timișoara! o fată de 14 ani a fost răpită pe stradă de un clan țigănesc!

  de Special Arad | 12 august 2014, 12:04 PM | Naţional | Urmăriți

  0

  Conform jurnaliștilor de la pressalert.ro, o fată de 14 ani din clanul Stancu a fost „umflată” de pe stradă pentru că Ileana Cârpaci, membră a celebrului (alt) clan şi-a dorit-o de noră pentru fiul ei, Ricardo. Incidentul s-a petrecut, în plină zi, pe strada Popa Şapcă din Timişoara, în 14 iulie. Adolescenta a fost luată cu forţa în maşina clanului Cârpaci, tot incidentul fiind văzut de mai mulţi martori oculari, iar apoi a fost ţinută împotriva voinței ei, timp de o săptămână, în vila acestora. Părinţii fetei au depus plângere la Poliţie, numai că agresorii au plecat în Germania. Între timp, în urma investigaţiilor s-a stabilit că Ileana Cârpaci a fost ajutată de alţi trei membrii ai clanului în această operaţiune. Ileana Cârpaci, soţia lui Gradu Cârpaci, a fost reţinută, ieri, după ce s-a întors în ţară la sfârşitul săptămânii trecute pentru lipsire de libertate. Ceilalţi trei suspecţi sunt plecaţi din ţară. Între timp cele două familii de ţigani s-au împăcat după o judecată ţigănească, familia fetei retrăgându-şi plângerea. Asta nu închide însă ancheta pentru că infracţiunea de răpire de care sunt acuzaţi cei patru este deosebit de gravă, fiind pedepsită cu închisoare de la 3 la 10 ani de închisoare, victima fiind minoră. Ileana Cârpaci este audiată la această oră la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

  foto: pressalert.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.