Câți elevi arădeni nu s-au prezentat la a doua probă din cadrul Evaluării Naționale și când se afișează rezultatele

  de Special Arad | 24 iunie 2021, 1:07 PM | Educaţie

  0

  Astăzi, 24 iunie, s-a desfășurat a doua probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a (Matematică) – sesiunea 2021.

  Au fost prezenți 2365 candidați. Nu s-au prezentat la examen 289 candidați dintre aceștia (12,21%). Nu a fost eliminat nici un candidat pentru fraudă.

  Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Matematicăvor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

  Următoarea probă scrisă va avea loc vineri, 25iunie, Limba și literatura maternă și va fi susținută de elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă.

  Primele rezultate vor fi afișate marți, 29 iunie,până la ora 14:00 (în centrele de examen).

  Comunicarea rezultatelor obținute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută.

  Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.