marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Câte utilaje are pregătite Aradul pentru deszăpezirea străzilor

  de Special Arad | 19 noiembrie 2022, 5:28 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  sursa foto: Lazăr Faur

  Cei doi viceprimari ai Aradului, Lazăr Faur și Ilie Cheșa, au realizat vineri un control la operatorul de deszăpezire contractat de municipalitate pentru a se asigura că toate cele necesare sunt pregătite, în contextul în care ANM a emis deja atenționări de ninsoare pentru toată țara.

  Astfel, suntem informați că la ora actuală există 12 utilaje împrăștietoare cu plug, 3 autocisterne pentru stropire cu clorură de calciu și 8 transportatoare pentru evacuarea zăpezii pregătite să curețe străzile municipiului.

  „Utilajele sunt funcționale și avem încredere că societatea care se ocupă de deszăpezire, cu cei 94 de oameni pregătiți să intervină, se va descurca în așa fel încât străzile din municipiu să fie curățate, atunci când iarna își va intra în drepturi”, transmite viceprimarul Faur.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.