marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Câte contoare inteligente au fost deja montate în municipiul Arad

  de Special Arad | 23 septembrie 2023, 4:38 PM | Știri Arad

  1

  Comunicat Compania de Apă – „Stadiu implementare proiect „Digitalizarea infrastructurii de apă și apă uzată a operatorului regional în municipiul Arad – contorizare inteligentă”.

  11100 din totalul de 11687 de contoare inteligente au fost deja montate în municipiul Arad, media fiind de 250 de contoare, care au fost schimbate, pe zi.

  Noile aparate de măsură cu citire la distanță au fost achiziționate cu fonduri europene în cadrul proiectului „Digitalizarea infrastructurii de apă și apă uzată a operatorului regional în municipiul Arad – contorizare inteligentă”, accesat de Compania de Apă Arad. Ultimele 600 de contoare vor fi montate până la finalul lunii septembrie.

  Prin acest proiect, Compania de Apă Arad a continuat implementarea strategiei privind creșterea și eficientizarea activității de citire și de facturare, atât din punct de vedere al corectitudinii înregistrării consumului cât și pentru eliminarea disconfortului resimţit de către clienţii ale căror cămine de branșament sunt pe domeniul privat.

  Măsurarea ultrasonică a debitului de apă garantează precizia rezultatelor și durata lungă de viață a contorului. Datorită acestor aparate, consumul va putea fi citit de la distanță, fără a mai deranja clienții.

  Schimbarea contoarelor a presupus întreruperea furnizării apei potabile după un program anunțat în prealabil, lucru care a creat disconfort utilizatorilor.

  Compania de Apă Arad mulțumește utilizatorilor pentru înțelegere și pentru disponibilitatea de a asigura accesul echipelor care au executat lucrările de schimbare a contoarelor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.