Catalogul roș-alb! Suporterii pot acorda aici note jucătorilor Bătrânei Doamne după UTA – Farul 0-0

  de Redacția Special Arad | 20 iulie 2021, 3:06 PM | Recomandările editorilor | Sport

  1

  Special Arad vă oferă posibilitatea* să acordați note jucătorilor și antrenorului Bătrânei Doamne după fiecare meci pe care echipa roș-albă îl va disputa în acest campionat.

  Vom începe de astăzi această rubrică și puteți da note jucătorilor echipei arădene care au evoluat cel puțin 15 minute în meciul de debut din noul sezon al Ligii 1, UTA – Farul 0-0.

  Este o rubrică care, de azi înainte, va fi deschisă a doua zi după fiecare meci, iar notele sunt de la 1 la 10.

  * Sistemul de acordare a notelor nu funcționează, deocamdată, pe aplicațiile Android sau iOS, doar pe browserul de pe telefon / PC / laptop / tabletă.

  FLORIN IACOB

  MARKO VUKCEVIC

  DA SILVA ERICO

  VINKO MEDJIMOREC

  EVGENIY SHLYAKOV

  BATHA IDRIZ

  JUAN PABLO PASSAGLIA

  ROGER JUNIO

  DESLEY UBBINK

  DAVID MICULESCU

  IOAN HORA

  FILIP DANGUBIC

  GYUSZI BALINT

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.