Pola Zilei: La ce vă așteptați din partea lui Ionuț Badea?

  de E. Nola | 5 February 2022, 9:50 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  Indiferent cum o întoarcem, evenimentul săptămânii de la Arad a fost schimbarea antrenorului de la UTA.
  Am vrea noi să credem că a fost altceva, eventual proiectul de buget pe 2022 sau intervenția lui Gheorghe Falcă la Antena 3, dar FB-ul nu minte, până și Doamnele Cunoscute (Adela Cristea) ale Aradului s-au implicat până când n-au fost puse la punct de fanii înturvinați ai Bătrânei Doamne.
  Desigur, prima întrebare ar fi de ce a plecat Gyuszi Balint, cel care părea că ne va duce în Europa, cum de s-a produs declicul, dar rezolvarea rapidă, oarecum neașteptată de a-l pune antrenor pe cel care tocmai se gândea că pandemia nu se mai termină, schimbă datele problemei.
  Ca jucător, Ionuț Badea a fost nițel peste Balint, ca antrenor poate nu chiar, chiar dacă a fost secund la națională sub doi principali. Pe la echipele antrenate nu a stat mai mult de doi ani, mai des maxim un an, iar ultima oară doar câteva luni.
  Desigur, noi nu ne pricepem, cine știe, în sport cele mai faine lucruri sunt surprizele, de aceea vă întrebăm pe Dumneavoastră, stimații noștri incomparabili cu cei de ai lor, ce sperați, la ce vă așteptați de la noul antrenor.

  Sondaj: La ce vă așteptați din partea lui Ionuț Badea?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.