Catalogul roș-alb. Notele jucătorilor echipei arădene, acordate de cititori, după meciul Farul – UTA 0-0

  de Special Arad | 21 noiembrie 2021, 4:19 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Special Arad vă oferă din nou posibilitatea să acordați note jucătorilor și antrenorului Bătrânei Doamne, așa cum am făcut după fiecare meci pe care echipa roș-albă l-a disputat în această nouă ediție de campionat.

  Acum puteți acorda note jucătorilor după meciul cu FCV Farul Constanța, scor 0-0, notele fiind de la 1 la 10 și se notează fiecare jucător în parte bifând la fiecare nota pe care o considerați că o merită.

  PS: Modestas Vorobjovas, Alexandru Benga, Crini Bustea și Paul Mercioiu nu au fost notați pentru că au evoluat foarte puțin.

  131
  DRAGOȘ BALAURU

  127
  MARKO VUKCEVIC

  128
  ERICO DA SILVA

  126
  VINKO MEDJIMOREC

  128
  EVGENIY SHLYAKOV

  128
  IDRIZ BATHA

  127
  JUAN PABLO PASSAGLIA

  126
  ROGER JUNIO

  124
  DESLEY UBBINK

  126
  DAVID MICULESCU

  124
  FILIP DANGUBIC

  123
  LIVIU ANTAL

  121
  GYUSZI BALINT

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.