sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cătălin Țincu s-a stins din viață la doar 27 de ani în accidentul de la Ineu! A fost personal trainer la o sală de forță (Foto)

  de Lucian Dănilă | 18 iunie 2018, 4:40 PM | Știri Arad | Topic special

  5

  Tragedie în această după amiază la Ineu în apropiere de fabrica Delphi. Nu știm încă detaliile anchetei, nu știm cine și cu ce s-a făcut vinovat de producerea acestei tragedii, dar un tânăr de doar 27 de ani a plecat dintre noi…

  Cătălin Țincu, în împătimit de body-building, un tânăr cunoscut în orașul Ineu și nu numai, s-a stins din viață. A fost personal trainer la o sală de forță din Ineu. A fost ultimul său drum cu mașina pe care și-a dorit-o și de care avea foarte multă grijă, un BMW Serie 3.

  Familia sa este în stare de șoc, prietenii au început deja să-i scrie mesaje de condoleanțe pe contul de Facebook, dar din păcate acum se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum.

  În urmă cu doar două luni a avut o postare care îl caracterizează pe Cătălin. A postat o fotografie alături de prietenii săi Dorin și Adi însoțită de un comentariu: „Prietenii trainici sunt cu adevarat una dintre bogatiile vietii!”

  Din păcate, lui Dorin și lui Adi, familiei lui Cătălin și celor mulți care l-au cunoscut nu le rămâne decât să-și ia rămas bun de la cel care le-a fost apropiat. Șoselele Aradului au făcut încă o victimă…

  tincu 2

  CITEȘTE ȘI:

  Tânăr de 27 de ani, mort în urma gravului accident de la Ineu! | Foto

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.