Cătălin Striblea: „Avem în față cele mai importante alegeri din ultimii ani” | Video

  de - | 25 septembrie 2020, 11:36 PM | Politikos | Recomandările editorilor

  0

  Jurnalistul Cătălin Striblea, realizatorul emisiunii „România în direct”, de la Europa FM, consideră că „avem în față cele mai importante alegeri din ultimii ani”.

  El își argumentează afirmația prin noua generație de votanți care va putea pune pentru prima dată ștampila în dreptul unui candidat:

  „Sunt alegeri locale duminică. Șansa noastră de a decide cine ne va administra orașul, comuna sau satul. Acum 4 ani localele au înregistrat cea mai scăzută prezență. Nici măcar jumătate dintre alegători nu s-au dus la vot. În unele orașe prezența a fost de doar un sfert. Cum va fi de data asta? Depinde de fiecare dintre noi”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.