joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  Cătălin Predoiu: „Europa are o problemă serioasă cu traficul de droguri”

  de - | 4 martie 2024, 6:34 PM | Naţional

  0

  (foto: Cătălin Predoiu/Facebook)

  Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a declarat luni, înaintea Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne, că toate statele membre ale UE ar trebui să aloce mai mulţi poliţişti în lupta împotriva traficului de droguri care devine una dintre principalele vulnerabilităţi ale Uniunii Europene.

  Cătălin Predoiu a subliniat că pentru combaterea traficului de droguri, fenomen ce devine „una din principalele vulnerabilităţi ale Uniunii Europene’”, sunt necesare măsuri urgente şi trebuie consolidată cooperarea între ţările membre, ce ar trebui să aloce mai multe forţe de poliţie în acest scop.

  Cătălin Predoiu a menționat că în România, a început o campanie foarte solidă pe acest subiect.

  Consiliul Suprem de Apărare a Țării a luat o decizie importantă, formând un grup de lucru inter-instituțional. Printre instituțiile prezente în acest grup se numără și Ministerul Afacerilor Interne. Cooperăm pentru a destructura grupările de crimă organizată care se ocupă cu traficul de droguri și traficul de persoane, a declarat ministrul Afacerilor Interne.

  sursa: Gândul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.