vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cât mai ține toamna în această vară?

  de Special Arad | 21 august 2015, 9:51 AM | Știri Arad

  0

  Acum câteva săptămâni au fost zile în care, unii dintre noi, eram cât pe ce să facem dansul ploii, doară-doară mai prindem și noi oareșce precipitații, să nu uităm cum arată și cum se simte. Amintirile vagi — după ce soarele ne-a topit creierii — sugerându-ne că ar fi extrem de răcoritor, exact ce ne doream. Dar iată că sfârșitul lunii august ne-a rezervat chiar ce așteptam ahtiați mulți dintre noi, doar că mai mult decât ar fi cazul. Ce-i mult, îi mult. Așadar (deja) se pune întrebarea: mai revine vara asta sau am aterizat (deja) direct în toamnă?

  ANM (Agenția Națională de Meteorologie) nu are prognoză mai departe de 3 zile, dar ne confirmă ploile în zona Banat-Crișana până duminică.

  Majoritatea site-urilor specializate în prognoza meteo arată că trebuie să mai îndurăm cu stoicism acest weekend, în ziua de duminică anunțându-se furtuni doar în locuri izolate – orice ar însemna acest „locuri izolate”. Adică, probabil, în cartierul Gai va ploua, cât timp arădenii aflați pe Ștrand își vor continua bronzarea… sau: cei din centru se vor plimba liniștiți printre tarabele amenajate de Zilele Aradului, în timp ce oamenii din zona Vlaicu se vor înghesui la mall, să scape de umezeală. Cine știe…

  Totuși, ultimele zile din august nu vor mai fi atât de caniculare precum în primele zile ale lunii sau toată luna lui Cuptor. Pe 30 august vom avea 31 de grade Celsius, în rest 26-27 °C, conform AccuWeather și Weather.com. Site-urile ApropoTV și Meteo.ro sunt cele mai pesimiste, anunțând temperaturi maxime între 17 și 20 °C, pe toată perioada de 24 – 30 august. Singurul aspect în care „predominant” toate aceste site-uri cad de acord este că „predominant” va fi însorit, ori „parțial noros”. Same sh*t.

  Ca de fiecare dată, diferite site-uri de prognoză meteo au diferite premoniții în ceea ce privește vremea. Noi vi le prezentăm pe majoritatea, alegeți dumneavoastră care prognoză vi se pare mai simpatică:

  AccuWeather: 

  accuw 1

  accu2

   

  Weather.com:

  weather

  Vremea.ApropoTV:

  apropo vremea

   

  Vremea.net:

  astazimainepoimainelunimartimiercurijoi

  Meteo.ro:

  meteo net

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.