duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Câştigătorii concursului „Utilizarea eficientă a energiei” organizat la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”

  de Special Arad | 6 iunie 2018, 8:20 AM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Comunicat. De Ziua Energiei, Primăria Municipiului Arad a premiat câştigătorii concursului organizat în cadrul Săptămânii Energiei 2018.

  Nu mai puţin de 30 de elevi ai Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” s-au înscris în competiţie, realizând lucrări cu tema: UTILIZAREA EFICIENTĂ A ENERGIEI – GHIDĂM TRANZIȚIA CĂTRE O ENERGIE CURATĂ

  Lucrările au fost evaluate de un juriu format din 2 reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Arad, 1 reprezentant Denkstatt România şi 2 reprezenatnţi ai Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”. S-a avut ţinut cont de încadrare tematică, creativitate şi inovare.

  Cele mai reuşite lucrări au aparţinut Violetei Mujdar (Locul I), Danielei Ducec (Locul II), Carlei Ardelean (Locul III), lui Alexadru Buhai (menţiune I) şi Denisei Rednic (menţiune II).  De altfel, toţi participanţii au fost premiaţi de Primăria Municipiului Arad.

  Dicolo de premii şi aprecieri, lucrările  au creat un impact pozitiv în sfera conștientizării maselor și i-au  motivat pe copii să fie promotorii protecției mediului în ideea de a influența adulții din jurul lor spre schimbare de comportament.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.