Câștigătoarea Miss Universe 2018 este din Filipine | Foto • Video

  de - | 18 decembrie 2018, 8:59 AM | Beauties | Monden

  0

  (foto: The South African)

  O tânără de 24 de ani din Filipine a fost desemnată Miss Universe, în finala desfăşurată în Thailanda. Deţinătoarea titlului pentru următorul an este absolventă de muzicologie în Statele Unite, scrie digi24.ro.

  Catriona Gray a impresionat juriul mai ales prin munca ei alături de un ONG din Filipine care luptă pentru prevenirea răspândirii SIDA.

  Pe lângă probele de costume de baie şi rochii de seară, cele peste 90 de concurentele au răspuns la întrebări despre mişcarea Me Too, despre legalizarea marijuanei în ţările lor şi despre criza imigranţilor în lume.

  Pentru prima oară în istoria de 67 de ani a concursului Miss Universe, juriul a fost format doar din femei.


  Surse foto: Catriona Gray/ Instagram, mega.onemega.com

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.