Ritmuri creole din Insula Reunion la Arad, în KF!

  de [email protected] | 18 iunie 2015, 4:30 PM | Muzică | Știri Arad

  0

  Vineri seara, de la ora 20, terasa KF ne oferă un concert inedit cu o trupă venită tocmai din îndepărtatele insule Reunion: KREOLOKOZ!

  Evenimentul este organizat de EIVA și CEMEA Reunion, iar intrarea va fi liberă!

  Trupa Kreolokoz face o muzică inovatoare, un melanj inspirat din muzica tradițională reunioneză, promovând cultura creolă într-un mod unic. Trupa a scos deja două albume, primul în noiembrie 2010 (Poézi natal), iar al doilea în noiembrie 2014 (Prinsès). A dat peste 100 de concerte în țările din zona Oceanului Indian și este pentru prima dată când muzica trupei este cântată în România.

  Kreokoloz te va mișca prin muzica poetică, plină de romanțe și ritmuri tropicale, cântece de dragoste și în acelasi timp de revoltă, folosind instrumente tradiționale combinate cu instrumente moderne. Muzica are influențe din Africa, India, Madagascar și Europa, fiind o imagine vie a istoriei scurte, dar foarte intense a Insulei Reunion.  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.