joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Update Casă din Joia Mare, în flăcări! Un bărbat a suferit diverse arsuri

  de Andreea Daniela B. | 9 septembrie 2022, 6:53 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Fotografie cu rol ilustrativ )

  În urmă cu câteva minute a fost anunțat un incendiu la anexa unei gospodării, în localitatea Joia Mare.

  Intervin pompierii militari ai Detașamentului Sebiș, împreună cu SVSU Almaș, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă.

  IMG 20220909 WA0006

  Incendiul se manifestă generalizat la anexa gospodărească, propagat și la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Din fericire nu sunt înregistrate victime.

  Update, ISU Arad

  În această după-amiază (09.09.a.c.),în jurul orei 18:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, în localitatea Joia Mare.

  De îndată, pentru misiune au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Sebiș și a Gărzii 2 Gurahonț cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, încadrate cu 7 subofițeri. În sprijinul echipajelor a intervenit SVSU Almaș cu o autospecială de stingere și un echipaj SAJ.

  La sosirea forțelor, incendiul se manifesta generalizat la întreaga anexă gospodărească, propagat la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

  Echipajul SAJ prezent la fața locului a acordat îngrijiri medicale proprietarilor casei, unui bărbat și unei femei. Bărbatul a suferit arsuri superficiale la nivelul membrului superior drept iar femeia a suferit un atac de panică.
  Aceștia nu au fost transportați la spital.

  Datorită profesionalismului pompierilor arădeni, incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, limitând astfel propagarea flăcărilor la restul locuinței.

  În urma incendiului au ars: anexa gospodărească în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 10 mp și acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 100 mp. A fost salvată casa precum și bunurile aflate în interiorul acesteia.

  Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind: „aparat de gătit lăsat nesupravegheat”.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.