sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Casa Albă a interzis accesul CNN, New York Times şi Politico la o întâlnire cu presa

  de Special Arad | 25 februarie 2017, 8:41 AM | Internaţional

  1

  Reprezentanţii Casei Albe au decis vineri seară să interzică prezenţa mai multor instituţii de presă la o informare prezidenţială cu uşile închise. Printre instituţiile mass-media vizate se numără CNN, New York Times, Los Angeles Times şi Politico, relatează jurnaliştii CNN.

  Interdicţia a fost aplicată pentru o informare mai puţin formală decât sesiunile tradiţionale de întrebări şi răspunsuri de la Casa Albă.

  În schimb, au avut acces la informare instituţiile de presă conservatoare, precum Breitbart News, The Washington Times şi One American Network.

  Jurnaliştii Associated Press şi Time au decis să boicoteze informarea din cauza interdicţiei impuse în cazul CNN, Politico şi NY Times.

  Inclusiv Asociaţia Corespondenţilor de la Casa Albă a protestat deschis faţă de această decizie controversată.

  ”Niciodată în lunga noastră istorie, în care am acoperit multe administraţii şi diferite partide, nu a existat o asemenea situaţie la Casa Albă. Protestăm puternic excluderea New York Times şi a altor organizaţii de presă. Accesul liber al presei la un guvern transparent este de sigur un interes crucial al naţiunii”, a declarat editorul executiv al NY Times, Dean Baquet.

  Donald Trump a criticat dur presa într-un discurs rostit la reuniunea conservatorilor Conservative Political Action Conference (CPAC).

  Miliardarul republican a reiterat că mass-media este un „duşman al poporului” şi a cerut publicaţiilor să nu mai citeze surse sub acoperirea anonimatului.

  „Presa lipsită de onestitate” va spune că nu a fost „ovaţionat în picioare” niciodată, a spus Trump.

  „(Jurnaliştii – n.r.) sunt cei mai răi. Nu au surse, doar inventează”, a declarat preşedintele SUA.

  Liderul de la Casa Albă a subliniat că presa nu ar trebui să mai folosească surse anonime, şi să dea numai ştiri din surse care pot fi citate.

  Potrivit AP, echipa prezidenţială furnizează de multe ori ştiri sub acoperirea anonimatului.

  De asemenea, el a acuzat CBS, ABC şi NBC că au publicat sondaje false, potrivit cărora el nu este popular, şi că „inventează o poveste falsă”.

  În plus, Trump a descris CNN drept „Clinton News Network”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Și este doar începutul unei Ere de Fscizare a USA. (am prezis 6 luni http://specialarad.ro/draga-dl-trump-nu-asa-arata-maretia-trump-vs-hitler/ )

   Doar El cunoaște adevărul, doar El vrea binele poporului american, doar El are soluții, doar El știe să facă diferență între Bine și Rău, „Ce lucruri Fantastice a reușit deja să facă”, Raliuri în fiecare weekend, Baă de mulțime … „Nu vă uitați la CNN”!
   DOAR EL ARE DREPTATE! (Ring a Bell? … nu cumva era discursul Piratului?)

   DEVIDE ET IMPERA!

   În curând vom vedea pe străzile americane „Gărzile Civile înarmate Pro Trump de menținere a ordinii publice”.
   „Heil Trump! Gud bless The President!” va devenii salutul obligatoriu.
   Idioților atât le trebuie doar, să li se arate pe cine trebuie să Linșeze.

   Nu mă voi mira de loc, dacă în curând sediul CNN, va fi supus unui asediu, sau acțiuni teroriste. Au deja „acordul tacit” al Președintelui să închidă gura unui post de televiziune „Mincinos”. Doar dacă EL nu-i primește la Casa Albă, atunci este clar că sunt Indezirabili și trebuie Distruși.

   Un Claun Periculos a ajuns să aibă la dispoziție cea mai puternică armată din lume. Cel mai mare Lingău Doctorant în Manipulare este consilierul principal.
   Se merge pe principiul deja cunoscut în România și anume:

   „CINE NU ESTE CU NOI ESTE ÎMPOTRIVA NOASTRĂ!”

   Să vedeți când va avea și Trump o Kövesi, Macovei, Funeriu, Zegrean și un Coldea. Până acum încă nu ați văzut mai nimic.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.