Cărțile școlare donate Bibliotecii ajung la școlile din județ. Prima tură: la Bârsa

  de Special Arad | 10 octombrie 2017, 7:59 PM | Bârsa | Educaţie

  0

  La începutul lunii septembrie, Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad a demarat colectarea de cărți din bibliografia școlară, sub formă de donație, care urmau să fie direcționate, după începerea noului an de învățământ, spre elevii școlilor din județ.

  Apelul adresat arădenilor de a sprijini această inițiativă, derulată sub titulatura „Cărți pentru elevii din județ” nu a rămas fără ecou, sute de volume luând calea bibliotecii. O parte dintre acestea vor ajunge la prima destinație, Școala Gimnazială Bârsa, la mijlocul acestei săptămâni.

  „Am încercat să identificăm școlile din județ care se confruntă cu lipsa unor titluri din bibliografia școlară, iar în această săptămână facem primii pași spre a veni în ajutorul acestora. Joi, 12 octombrie, ne vom deplasa la Bârsa, acolo unde vom oferi elevilor Școlii Gimnaziale de aici aproximativ trei sute de volume provenite din donațiile arădenilor”, a precizat managerul bibliotecii arădene, Doru Sinaci.

  „Nu putem decât să le mulțumim celor care au adus cărți la bibliotecă, anunțând că acest proiect continuă. Volumele pot fi aduse și predate la sediul Bibliotecii Județene Alexandru D. Xenopol, de pe strada Gheorghe Popa de Teiuș, nr. 2-4, zilnic între orele 8.00-16.00. Să nu uităm că fiecare volum donat oferă unui copil șansa și bucuria de a descoperi farmecul literaturii, lumea fascinantă a cărții”, se arată într-un comunicat al bibliotecii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.