sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Carla s-a pensionat! A fost asistent medical principal și a luptat cot la cot cu pompierii pentru a salva cât mai multe vieți

  de Andreea Daniela B. | 7 octombrie 2022, 8:08 PM | Știri Arad

  2

  (foto: Facebook)

  Carla a fost un om de bază, o prietenă și o colegă pentru toți pompierii care au trecut pe la ISU Arad. Astăzi, după mai mulți ani de activitate, sa a decis că este momentul să se bucure de pensie.

  Carla s-a pensionat de Ziua Mondială a Zâmbetului. Cu o bogată carieră militară, nenumărate persoane ajutate de profesionalismul ei și sute de voluntari care au avut-o ca model, doamna plutonier adjutant șef Stepan Carla, a trecut astăzi în rezervă cu drept de pensie, în aplauzele tuturor colegilor.

  A ocupat funcția de asistent medical principal în cadrul Centrului Operațional, fiind mereu dedicată în activitatea de coordonare a echipajelor SMURD din cadrul subunităților ISU Arad.

  De astăzi începe o nouă etapă în viața colegei noastre iar noi ne vom aminti mereu de ea ca fiind o persoană căreia nu i-a lipsit niciodată zâmbetul de pe buze.

  Conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” Arad îi mulțumește pentru întreaga activitate, urându-i să rămână mereu la fel de tânără, multă sănătate, zile liniștite și o pensie cât mai lungă alături de familie”, au transmis colegii ei din echipa ISU.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu va e jena sa postați așa ceva ?pensionare la 40 și ani Fraierii lucrează pana la 65 dar nu am văzut un articol „ s-a pensionat după 40 ani de munca cu o pensie de 1800 lei” ați ajuns si voi jurnaliștii „pupa curul partidului “nu e de mirare ca se refuza intrarea in Schengen

   +3 voturi
   +1
   -1
  2. Și nevastă-mea e asistenta medicală, studii superioare, dar la „județean”,are încă peste 40 de ani,dar nu au sunat-o de la „personal ” că își poate depune dosarul de pensionare!!!))))
   Țară de căcat pentru unii (majoritatea),de șmecheri pentru alții !

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.