sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Care sunt estimările meteo pentru următoarea lună

  de - | 4 septembrie 2022, 7:08 PM | Naţional

  0

  Un raport al Centrului European pentru Prognoze pe Durată Medie, publicat de Administrația Națională de Meteorologie, arată care sunt estimările pentru următoarele paru săptămâni.

  În vestul țării, în următoarea săptămână, valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice perioadei. De asemenea, în vest și în nord-vest, va ploua până în 12 septembrie.

  „Regimul pluviometric va fi excedentar în perioada 5 – 12 septembrie în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, iar în rest va avea o tendinţă spre deficit”, precizează ANM, potrivit g4media.ro.

  În săptămâna 12 – 19 septembrie 2022, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale în toată țara, și va ploua îndeosebi în est, nord și centrul României.

  În următoarea săptămână, 19-26 septembrie, temperaturile și precipitațiile vor fi la nivel normal pentru această perioadă de toamnă, în toată țara.

  În ultima săptămână de prognoză, 26 septembrie – 3 octombrie 2022, mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, în cea mai mare parte a ţării.

  sursa: ebihoreanul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.