Caravana TIFF se va opri și la Arad!

  de [email protected] | 25 July 2016, 3:58 PM | Film | Știri Arad

  0

  Caravana Filmelor TIFF face o oprire la Arad pentru trei seri de filme în aer liber, între 1 și 3 august, în curtea Cinematografului Arta, de la orele 21:45. Arădenii se vor bucura de trei povești cu priză la public: o comedie spumoasă de Dan Chișu cu oameni ordinari în situații extraordinare, „București NonStop”, un thriller cu multiple nominalizări la Oscar, „Camera”, și filmul premiat cu trofeul pentru debut la TIFF 2015, „Lumea e a mea”, despre generația anilor 2000, crescută cu Youtube și Facebook.

  Intrarea va fi liberă la toate proiecțiile.

  Program:

  Luni, 1 august
  București NonStop (r. Dan Chișu) | 86’, România
  Cu: Cuzin Toma, Olimpia Melinte, Gheorghe Ifrim, Dorian Boguță, Alexandru Papadopol
  O noapte petrecută în faţa unui nonstop de cartier. Achim, proprietarul magazinului, reprezintă legătura între patru poveşti ale unor oameni obişnuiţi, surprinşi în situaţii extraordinare. Oricât de diferiţi, şoferul de taxi şi prostituata, cuplul de bătrâni, îndrăgostiţii şi escrocii cartierului au ceva în comun: magazinul nonstop al lui Achim. 

  Marți, 2 august
  Camera / Room (r. Lenny Abrahamson) | 118’, Irlanda, Canada
  Cu: Brie Larson, Joan Allen, Jacob Tremblay
  O femeie este ținută captivă împreună cu băiețelul ei în vârstă de doar cinci ani într-un șopron din grădină. Totul a început în momentul în care Old Nick a păcălit-o să îl ajute să găsească un câine ce se pierduse. Ea a fost răpită atunci și adusă în „Cameră”, iar ani mai târziu, e încă prizonieră.

  Miercuri, 3 august
  Lumea e a mea/ The World is Mine (r. Nicolae Constantin Tănase) | 104’, România
  Cu: Ana Maria Guran, Florin Hrițcu
  Larisa este o adolescentă ca oricare alta din Constanța. Larisa vrea multe de la viață: bani, valoare, influență, popularitate și respect. Și acum, fiind îndrăgostită, va face totul pentru a le obține. Un film despre revolta unei generații pentru care notorietatea se măsoară în vizualizări pe Youtube și like-uri pe Facebook.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.