marþi, 3 octombrie, 2023

Special Arad Logo

  Caravana Sănătății la Șicula: 15 iulie 2023

  de - | 13 iulie 2023, 10:04 AM | Sănătate

  0

  Comunicat.

  Sâmbătă, 15 iulie 2023, între orele 10:00-17:00, Caravana Sănătății va poposi la Șicula, unde se vor acorda consultații medicale de specialitate de către medicii implicați în proiect, persoanelor din comună și localitățile învecinate. Consultațiile vor avea loc la cabinetul de medicină de familie dr. Flavius Monța.

  Pentru programări, vă rugăm să apelați la numărul de telefon: 0770203268 – adulți,  0740039777 – copii.

  A cincea ediție din anul 2023 a Caravanei Sănătății, proiectul inițiat de rectorul U.V.V.G., doamna dr. Coralia Cotoraci, împreună cu doamna doctor Simona Dumitra, dr. Alciona Sasu și rezidenții secțiilor de hematologie și pediatrie, îți propune, ca la edițiile anterioare, îndreptarea atenției către pacienții în etate, copii și persoanele defavorizate. Aceștia vor beneficia de consultații GRATUITE de medicină internă, hematologie și pediatrie, recomandări analize amănunțite (dacă va fi cazul) și recomandări de tratament.

  Proiectul  a fost inițiat de Universitatea de Vest „Vasile Goldiș ” din Arad, și este realizat în parteneriat cu Consiliul Județean Arad, Arhiepiscopia Arad, Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, Direcția de Sănătate Publică Arad, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Colegiul Medicilor Arad, cu sprijinul MedLife, Cetatea Voluntarilor, Sun Wave Pharma, SECOM, Banca pentru Alimente Timișoara, Fundația pentru Medicină Celulară și Moleculară și Bleu Pharma.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.