sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Caravana „GO Romania!” e la Arad! Doar astăzi, 20 de mașini de epocă pot fi admirate în fața Primăriei

  de Special Arad | 10 iunie 2019, 11:53 AM | Auto | Știri Arad

  0

  Astăzi, începând cu ora 13:30, pe platoul din fata Palatului Administrativ vor fi expuse 20 de mașini de epocă (marca Dacia, Fiat Polski, Warszawa, Sirena, Oltcit, Aro etc.). Caravana „GO Romania!” străbate țara pe parcursul acestor zile și are ca scop promovarea turismului românesc și construcția autostrăzii „Via Carpatica”.

  Evenimentul este un proiect al Ambasadei României la Varşovia, alături de Camera Bilaterală de Comerţ şi Industrie Polono-Română şi Uniunea Naţională a Patronatelor din România și presupune refacerea simbolică a itinerariului parcurs de turiştii polonezi spre litoralul Mării Negre în anii ’70-’80 ai secolului trecut, sub forma unei caravane auto compuse din 20 de autoturisme Dacia (modele 1100, 1300 şi 1310) şi Polski Fiat.

  Caravana a fost iniţiată de Mihai Sowa, preşedintele Asociaţiei „Drum Bun” Cracovia, care a călătorit deseori în România, încă de pe vremea când era copil şi venea împreună cu părinţii săi pe litoralul Mării Negre.

  De la Arad, caravana va pleca la Timișoara.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.