Caravana frumuseții continuă turul prin județul Arad, pentru tinerele care își doresc o carieră în modeling și concursuri de frumusețe

  de Special Arad | 17 June 2022, 2:04 PM | Monden | Știri Arad

  0

  Comunicat. Calendarul evenimentelor la care încă se mai pot înscrie doritoarele cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, include Preselecția județului, care va avea loc la Atrium Mall Arad, în data de 30 iunie, înscrierile realizându-se pe missarad.ro, dar și concursurile de frumusețe urbane, unde pot participa localnicele zonelor respective, realizate de comitetul organizatoric în parteneriat cu primăriile orașelor respective: Miss Sântana, se va desfășura în data de 2 iulie; Miss Ineu, va avea loc în data de 23 iulie; Miss Sebiș, se va organiza în data de 30 iulie și Miss Chișineu-Criș, în data de 15 septembrie. Înformațiile și înscrierile la concursuri au loc pe paginile de facebook aferente, sau pe site-ul missarad.ro.

  Finala Concursului Județean de Frumusețe Miss Arad va avea loc în data de 11 august, la Vechiul Cazino din municipiu. Sunt puse la bătaie foarte multe premii și oportunități importante, Miss Arad fiind o rampă de lansare pentru tinere, avînd o istorie care numără 17 ediții.

  În cadrul proiectului s-au desfășurat și întâlniri de informare, cea mai recentă fiind organizată la Liceul Teoretic Sebiș, cu sprijinul conducerii unității de învățământ, unde reprezentanții concursului au prezentat regulamentul de participare la concursul Miss Sebiș, acesta fiind la prima ediție.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.