Carambol pe podul de la Micălaca, cu o victimă

  de Luci Precup | 2 June 2016, 12:41 PM | Știri Arad

  3

  Știri Arad. În urmă cu câteva minute s-a produs un carambol pe podul de la Micălaca, soldându-se cu o victimă.

  Accidentul s-a produs pe sensul de mers Micălaca-Podgoria, unde un autoturism marca Dacia nu a păstrat o distanță suficientă față de autovehicului oprit în fața sa, a frânat brusc și a lovit un autoturism marca Hyundai pe care l-a proiectat într-un microbuz oprit în fața acestuia, cele două autovehicule fiind oprite la semaforul de la baza podului.

  În urma coliziunii, conducătoarea autoturismului Hyundai a suferit contuzii în zona toracică, fiind necesară intervenția unui echipaj de ambulanță care a transportat-o la Spitalul Județean Arad pentru acordarea îngrijirilor medicale.

  În urma accidentului, autoturismele au fost avariate. Poliția efectuează la ora actuală cercetări.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. @Octavian Paul, De ce este inutil semaforul? Cei din zona 300 la orele de varf nu ar avea nici o sansa sa intre pe Iuliu Maniu daca nu ar fi semaforul. Doar cei care coboara din Micalaca de pe pod conteaza in trafic? La cum se circula in Arad doar pe repede inainte si cu soferi irascibil ma mir ca nu sunt si mai multe accidente.

   +4 voturi
   +1
   -1
   • e inutil! nu exista ora de varf pe podul micalaca, ora de var e creata de semafor. daca citeai atent comentariul meu, obs ca am specificat :juma’ de an nu merge, e pe intermitent! deci nah….se pare ca au sansa sa intre. plus , acum exista si semafor la kauffland …bla bla bla.

    --3 voturi
    +1
    -1
    • @Octavian Paul, probabil tu jumatate de an lipsesti din Arad iar in cealalta jumatate de an nu circuli dimineata intre 7:30 si 8:00, data viitoare vino pe sub pod in acest interval si incadreazate pe Iuliul Maniu, dar iti doresc sa nu functioneze semaforul. Perioada de respiro in trafic este in vacantele elevilor.

     0 voturi
     +1
     -1

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.