luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Capul jurnalistului Moise Guran – trimis de TVR, pe tavă, lui Victor Ponta (vezi interviul cu premierul… de la care i s-a tras)

  de Special Arad | 18 septembrie 2014, 10:08 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  2

  Jurnalistul Moise Guran (foto) este executat de conducerea TVR și toate sursele de informație susțin că „păpușarul” este nimeni altul decât Victor Ponta. Emisiunea acestuia – ”Biziday” – nu a mai primit aprobarea conducerii TVR pentru noua grilă de programe, au declarat pentru Reporter Virtual surse din piața media. Prin urmare, telespectatorii televiziunii publice nu se vor mai putea întâlni din această toamnă cu Moise Guran și cu emisiunea sa pe teme economice.

  Guran a deranjat de prea multe ori guvernările de orice culoare prin analizele sale critice, dar corecte din punct de vedere jurnalistic, față de felul în care politicienii puterii administrează resursele bugetare. Mai mult, într-un interviu realizat în urmă cu exact un an, cu primul-ministru, jurnalistul nu l-a menajat câtuși de puțin pe Victor Ponta pe tema scandalului Roșia Montană.

  Măsura de eliminare a emisiunii lui Moise Guran din grila TVR este și capul tăiat pe care noul manager al televiziunii publice i-l poate oferi pe tavă șefului guvernului, cu puțin timp înainte de campania electorală. Stelian Tănase, președinte-director general al televiziunii publice, încearcă astfel să prevină debarcarea sa din funcție prin mazilirea uneia dintre foarte puținele voci cu adevărat independente din TVR.

  „Adevarul este ca azi am emisiune. Sper sa am si luni, dar nu sunt sigur. Comitetul Director a decis revenirea la grila de vara. Cum eu n-am fost peste vara, daca nu revin asupra deciziei pana luni, atunci luni nu o sa am emisie. Tehnic vorbind, toamna astronomica incepe pe 23 septembrie. Altfel insa, revenirea la grila de vara e o chestie usor iresponsabila. Nu ca ma scot pe mine, dar nici UEFA Champions League n-a fost peste vara. Si aia costa frate! Vine Curtea de Conturi peste ei. De aia zic, cred ca pana luni mai au timp si nu m-as ambala sa il fac pe Ponta atat de capabil incat sa determine TVR-ul sa se sinucida financiar. Eu fac emisiune in seara asta sa stiti… Aia cu Ponta care m-a dat afara de la TVR ma si cam ofenseaza… Adica, de patru ani, de cand sunt la TVR eu stiu ca am deranjat oameni mult mai grei decat Ponta.”, a postat Guran pe pagina sa de facebook.

  Vezi, în continuare, de unde i s-a tras…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Perdea de fum!Doar putina agitație pana neomarxisti preiau puterea de la fosilele maxiste si atunci legile si analizele financiare a lui moise vor dudui din nou daca le va fi îngaduit!Gurița lui de ,,aur,,iluminata de echer si compas va călăuzii pe noul popor reeducat spre noul ierusalim orwell-lian antihristic!Secera si ciocanul sunt deja ruginite!Însa individul acesta ca toți iluminații, uita sau se fac ca uita:
   42. Zis-a lor Iisus: Au n-aţi citit niciodată în Scripturi: „Piatra pe care au nesocotit-o ziditorii, aceasta a ajuns să fie în capul unghiului. De la Domnul a fost aceasta şi este lucru minunat în ochii noştri”?
   43. De aceea vă spun că împărăţia lui Dumnezeu se va lua de la voi şi se va da neamului care va face roadele ei.
   44. Cine va cădea pe piatra aceasta se va sfărâma, iar pe cine va cădea îl va strivi.(Matei cap.21,42-44)

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.