duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Cântăreţul Alexandru Jula a leșinat în scara blocului și a fost internat în stare gravă la spital

  de - | 28 mai 2018, 1:53 PM | Naţional

  0

  (foto: Mediafax / Bogdan Iordache)

  Unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de muzică uşoară din Galaţi, Alexandru Jula, a fost internat, luni, în spital, după ce i s-a făcut rău în scara blocului în care locuieşte, primele informaţii sugerând un posibil accident vascular cerebral, transmite Mediafax.

  Artistul Alexandru Jula se întorcea, luni, de la Cluj-Napoca, unde susţinuse un spectacol. În scara blocului i s-a făcut rău şi a leşinat.

  Surse din interiorul unităţii medicale spun că starea artistului s-a îmbunătăţit, acesta putând să se mişte şi să vorbească.

  Aceleaşi surse confirmă varianta echipajului de pe ambulanţă conform căreia Alexandru Jula a suferit un accident vascular cerebral ischemic.

  Alexandru Jula va împlini 84 de ani în luna iulie. Până în prezent, artistul a înregistrat numeroase albume, a participat la diverse concursuri muzicale în ţară şi în străinătate şi a câştigat premii pentru interpretare.

  Cariera artistică a interpretului de muzică uşoară a început în 1954 când Alexandru Jula s-a alăturat trupei de la Teatrul Muzical Nae Leonard din Galaţi, iar în televizune a debutat în anul 1962.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.