miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Cântăreața Raffaela Carra a decedat! Era una dintre vocile de aur ale muzicii italiene

  de Special Arad | 5 iulie 2021, 7:17 PM | Internaţional

  0

  Raffaella Carra, una dintre cele mai cunoscute personaje din istoria show-bizului italian, a murit luni, 5 iulie, la vârsta de 78 de ani.

  Raffaella Carrà a fost o cântăreață, dansatoare, prezentatoare de televiziune și actriță italiană.

  Conform sursei citate, ea era o populară în Italia, Spania, Malta, Albania, Grecia, America Latină și Rusia, atât ca rezultat a multor și bine-cunoscutelor casete video și înregistrări audio de prezentare, cât și datorită showurilor sale televizate.

  Anunțul a fost făcut de către regizorul și coregraful Sergio Japino, unul dintre apropiații artistei: „Raffaella ne-a părăsit. A plecat într-o lume mai bună unde umanitatea ei, râsul ei inconfundabil și talentul ei extraordinar vor străluci pentru totdeauna„, a transmis Japino intr-un mesaj public.

  Se pare că aceasta suferea de mai mulți ani de o boală care „îi atacase trupul subţire, dar plin de energie”.

  Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără „Tuca Tuca”, scrisă de fostul său partener Gianni Boncompagni, „Tanti Auguri”, devenit un fel de imn al comunităţii gay din Grecia, şi „A far l’amore comincia tu”. Cântăreţul italian Tiziano Ferro i-a dedicat, în 2007, o melodie, „E Raffaella è mia”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.