sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Canicula va lovi Aradul în următoarele săptămâni

  de Special Arad | 9 iulie 2023, 1:31 PM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pe întreg teritoriul României, dar mai ales în sudul şi estul ţării, în următoarele patru săptămâni, iar precipitaţiile vor fi apropiate de normalul perioadei, exceptând sudul, jumătatea vestică a ţării şi unele zonele montane, unde vor fi deficitare, anunță Digi24.

  Potrivit meteorologilor, după furtunile din ultimele zile, începând de săptămâna viitoare temperaturile vor crește până la 35 – 36 de grade la umbră, iar disconfortul termic va fi ridicat.

  Miercuri – o zi toridă la Arad

  În municipiul Arad, săptămâna viitoare va fi sub semnul caniculei. Luni și marți sunt anunțate temperaturi maxime de 34 grade C, iar miercuri se va atinge maxima de 36 grade. Tot pe miercuri însă sunt anunțate și câteva averse, dar care nu vor reduce prea mult temperatura în următoarele zile. Joi sunt anunțate 33 de grade, iar vineri 31 grade C, urmând ca viitoarea sâmbătă să fie 35 grade.

  La fel se prezintă și săptămâna 17 – 23 iulie, cu mult soare și temperaturi care vor depăși 30 de grade, potrivit accuweather.com.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.