Canicula a trimis zeci de arădeni la Urgențe!

  de Special Arad | 24 iunie 2021, 1:47 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În două zile cu temperaturi caniculare la Arad, 25 de persoane au ajuns la Unitatea Primire Urgențe cu simptome specifice căldurii excesive!
  „25 de persoane au ajuns în Unitatea Primire Urgențe cu afecțiuni medicale datorate în mare măsură, temperaturilor caniculare. Îi sfătuim pe arădeni să evite expunerea prelungită la soare în intervalul orar 11.00 – 18.00, să consume cât mai multe lichide – necarbogazoase și non-alcoolice, legume și fructe proaspete. De asemenea este indicat ca atunci când ieșim din casă să purtăm haine lejere din bumbac, în culori deschise și pălării de soare. Cele mai expuse la efectele caniculei sunt persoanele vârstnice sau femeile însărcinate, dar și cele care suferă de diferite afecțiuni medicale precum – respiratorii sau cardiace”, a explicat dr. Lenuța Timiș, director medical interimar SCJU Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.