Candidatură-surpriză la președinția Federației Române de Handbal: o vicecampioană mondială a făcut marți anunțul

  de Special Arad | 10 ianuarie 2018, 8:53 AM | Sport

  0

  Fosta mare jucătoare Narcisa Lecușanu și-a anunțat intențiile de a candida pentru postul de președinte al Federației Române de Handbal.

  Vicecampioană mondială ca jucătoare, Narcisa Lecușanu a fost apoi pentru o scurtă perioadă de timp vicepreședinte al Federației Române de Handbal. Și-a depus demisia, nefiind de acord cu modul de a conduce al președintelui Alexandru Dedu.

  Timp de un an a fost secretar de stat, iar recent a fost aleasă membru în Comitetul Executiv al Federației Internaționale de Handbal (IHF).

  Astăzi, pe contul său de facebook, Narcisa Lecușanu a anunțat că, dacă va fi propusă de vreun club pentru funcția de președinte, ea va accepta:

  Doresc pe această cale să vă anunț, dragi prieteni și susținători ai handbalului românesc, că dacă voi fi propusă candidez pentru funcția de președinte al FRH. Consider că îmbinarea între experiența echipei și a susținătorilor cu reușitele mele pe plan handbalistic (atât ca jucătoare, cât și în stafful administrativ intern și internațional) va aduce un aport consistent în îmbunătățirea și dezvoltarea performanșelor la toate nivelele în handbalul românesc”.

  sursa: GSP.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.