marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Când va avea loc simularea pentru Evaluarea Națională și cea pentru Bacalaureat

  de Special Arad | 25 ianuarie 2023, 6:24 PM | Educaţie

  0

  S-a stabilit calendarul simulării pentru Evaluarea Națională a absolvenţilor clasei a VIII, respectiv a cea pentru examenul de Bacalaureat. Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a aprobat miercuri Ordinul, infomează Agerpres.ro.

  Astfel, simularea Evaluării Naţionale va începe pe 20 martie cu proba scrisă la limba şi literatura română, iar pe 21 martie va fi susţinută proba la matematică.

  Elevii de clasa a VIII-a din partea minorităţilor naţionale vor susţine pe 22 martie proba scrisă la limba şi literatura maternă.

  Rezultatele vor fi comunicate pe 29 martie.

  Simularea probelor scrise ale examenului naţional de Bacalaureat, în anul şcolar 2022 – 2023, va începe pe 27 martie cu proba la limba şi literatura română, care va fi urmată pe 28 martie de proba obligatorie a profilului, iar pe 29 martie de proba la alegerea profilului şi specializării.

  Elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine pe 30 martie proba scrisă la limba şi literatura maternă. Rezultate vor fi comunicate pe 6 aprilie.

  Citește mai mult pe Agerpres.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.