marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Când și unde vor mai fi întreruperi temporare de curent

  de Special Arad | 27 iunie 2023, 9:33 AM | Ghioroc | Lipova | Știri Arad

  0

  E-Distribuție Banat anunță noi întreruperi temporare de curent în județul Arad. Ca de obicei, „programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice”, potrivit companiei.

  „Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, se anunță într-un comunicat E-Distribuție Banat.

  Vor fi întreruperi de curent electric joi, 29 iunie, între orele 09:00 – 17:00, în extravilanul localității Ghioroc, și vineri, 30 iunie, în același interval orar, în orașul Lipova, pe str. Avram Iancu, Bugariu, Tudor Vladimirescu, Petru Rareș, Soimos Vale, Șoimos DN7. Vor fi afectate și S.C. ZOLY, Uzina de apă, zona de faleză și blocurile ANL.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.