Când se deschide Aqua Park-ul aflat mai aproape de Arad decât cele din Ungaria

  de - | 19 March 2023, 2:25 PM | Regional

  0

  Aquaparkul acoperit de peste 80 de milioane de lei, realizat la Timișoara, cu ajutorul Programului Operațional Regional 2014-2020, este aproape de inaugurare.

  Surse apropiate patronului Mihai „Miță” Olariu spun că lucrările vor fi finalizate luna aceasta în proporție de 98%z urmând că ștrandul să se deschidă probabil la începutul lunii aprilie, dacă nu chiar mai repede.

   

  Timișorenii nu vor mai fi nevoiți să meargă în Ungaria, ca se bucure de un parc acvatic modern. Fostul ștrand UMT se transformă cu ajutorul fondurilor europene, după cum puteți vedea în imaginile de mai jos. Aici ia naștere un parc acvatic cu mai multe zone care va îndeplini funcții de agrement, tratament și sport.

  Peste 83 de milioane de lei sunt investiți în proiect, iar aproape 29 de milioane de lei sunt fonduri nerambursabile.

  Lucrările la viitorul parc de agrement și sport sunt în plină execuție. Structura de bază e realizată în mare parte, iar în acest moment se lucrează la interioare.

  Noul aquapark ar urma să își deschidă porțile pentru timișoreni și turiști odată cu sezonul estival următor.

  Proiectul este implementat prin Regio-POR 2014-2020, axa de finanțare 2: Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii.

  sursa: timișoaraștiri.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.