Când blondele din CJ se dau cu parfumul visat, până și drumul Arad-Șiria rămâne cu găuri. Ori înzăpezit…

  de O. Peniță | 12 februarie 2019, 7:27 PM | Pamflet | Topic special

  0

  Să nu te pui cu blondele sau să nu ți-o pui cu blondele? – asta-i întrebarea pe care și-o… pun mulți, și ne-o… punem și noi… retoric. Noi… avem răspunsul de mult timp, așa încât vă spunem că trebuie răspuns cu un „NU” mare la ambele întrebări, din cauză de… CNA. Alții chiar pot răspunde răspicat „NU”, având experiență, iar alții pot chiar proba „NU”-ul respectiv. Pe cei care răspund cu „da” îi excludem din schemă…

  Ei bine, pentru mai-marii Consiliului Județean Arad întrebarea nu are deocamdată un răspuns, deoarece atunci când îi întrebi de Boghicevici toți își fac cruce că au scăpat, dar nu zic nimic. Și, oricum, întrebarea noastră retorică nu la celebra blondă, plecată la Curtea de Conturi, face referire.

  Ideea e oricum alta. De vreun an de zile ne respinge ANAP-ul (Agenția Națională pentru Achiziții Publice) documentațiile pentru organizarea de licitații de nu ne vedem și ajungem să ne bucurăm că în secolul XXI, în Arad, un președinte de Consiliu Județean urlă de fericire pe Facebook că, în sfârșit: Evrika! Dacă se organizeză licitația (adăugăm noi: cum trebuie!), o să se refacă Arad-Șiria. Dar, totuși, ne permitem să spunem, pentru corecta informare a cititorilor, altfel: Serviciul Achiziții, aflat în subordinea lui, a președintelui, a reușit să refacă toate greșelile pe care le-a comis, să trimită corecturile la ANAP și, corectând tot ceea ce era de corectat, Consiliul Județean Arad va demara procedura de licitație pentru desemnarea firmei care va reface drumul Arad-Șiria.

  Până aici, totul e în regulă.. atât cât poate fi după ce ne-am rupt mașinile ani de zile pe drumul ăsta infect din cauză că ei și-au „pus-o” unii la alții. Care ei? Păi ei, cei care conduc politic Aradul.

  Revenind, problema mare o să intervină atunci când, în martie, după cum anunță mai-marii CJ-ului, se va organiza licitația pentru desemnarea contructorului care va realiza lucrarea.

  Și cine organizează licitația? Păi…din păcate „Achizițiile” din Consiliul Județean Arad.

  O să întrebați „care e baiul”. De ce din păcate? Păi baiul e că, așa am auzit noi, ăștia de auzim multe și nici nu putem ține nimic secret, condițiile de licitație sunt direct proporționale, rezonează și se potrivesc perfect cu anumite mirosuri de parfum care, cică, au fost plasate strategic, direct pe rafturile de la „Achiziții”, de anumiți domni interesați. Și cică, pentru un parfum din acesta, care nu se găsește pe toate drumurile – recunoaștem!, îs în stare unele – din păcate, tot la blonde ne referim- să mai greșească câte ceva, astfel că o să se facă și alte cozi interminabile, la ANAP, pentru contestații. Astfel, drumul Arad-Șiria o să fie asfaltat după alegerile din 2020.

  Morala? Când blondele nu au parfumul visat, trec peste orice, inclusiv peste un vremelnic post undeva prin jurul „Achizițiilor” de la Consiliul Județean Arad. Sau chiar de la Achiziții!... de ce nu? 🙂 Așadar, Coco Chanel sau Dior sau.. ce vreți voi… vor asfalta drumul Arad-Șiria.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.