sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Campionul olimpic maghiar Szilveszter Csollány, intubat din cauza COVID-19, a murit

  de - | 24 ianuarie 2022, 7:32 PM | Internaţional

  0

  După o lună de când a ajuns în stare gravă la spital în urma infectării cu COVID-19, campionul olimpic Szilveszter Csollány a murit astăzi, informează Nemzeti Sport.

  Fostul gimnast în vârstă de 51 de ani s-a retras în 2003 și ulterior a activat ca antrenor în Austria.

  Csollány a fost campion olimpic în proba de inele la Sidney 2000 și vicecampion olimpic la Atlanta, în 1996, el deținând și titlul de campion mondial, din 2002, dar și pe cel de campion european, în 1998.

  Pe 23 noiembrie, Magyar Nemzet l-a contactat telefonic pe Szilveszter Csollány, cu intenția de a-i lua un interviu. Acesta a cerut amânarea interviului pentru o săptămână, deoarece nu se simțea bine, ulterior comunicând prin SMS că nu își poate onora angajamentul, pentru că se află internat în spital.

  Luni, Magyar Nemzet a încercat din nou să ia legătura cu Csollány, însă acesta nu a mai răspuns apelurilor. În după-amiaza ziei de luni, jurnaliștii magyari au fost anunțați că sportivul se află în stare gravă la spital, fiind intubat din cauza complicațiilor provocate de îmbolnăvirea cu COVID-19, a scris Mediafax.

  Potrivit informațiilor sursei citate, Csollány a fost tratat mai întâi la Sopron și apoi transferat la Budapesta.

  Origo scrie că Csollány a fost vaccinat cu o singură doză Janssen, însă prea târziu, cu două săptămâni înainte să ajungă la spital.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.