Campionii! Mavros a ucis campionatul la Liga Desavoia!

  de Lucian Dănilă | 27 aprilie 2014, 8:03 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  S-a încheiat! Mavros este prima campioană a Ligii Desavoia și, în luna iunie, va reprezenta Aradul (împreună cu Milan, campioana de la Arena Ionuț Popa), în barajul pentru calificare la turneul final.

  Sistema și-a jucat astăzi ultima carte în încercarea de a se mai agăța de liderul Mavros. Terenul al doilea de la complexul Serie A a găzduit în această dimineață derbyul dintre Mavros și Sistema. Înainte de joc, pe cele două le despărțeau patru (4) puncte, iar o victorie a primilor îi transforma practic în campioni.

  A fost un meci fără nerv, parcă amical, asta poate și din cauza relațiilor dintre jucători care parcă s-au respectat prea mult. Huțan și Kerner – cei doi portari – nici nu au transpirat prea mult, ocaziile la cele două porți fiind foarte puține. Sistema aproape că nu a contat. Deși a încercat un joc de posesie, frații Bota, Văduva, Brebenaru, Georgescu sau Neagu nu au reușit să spargă niciodată defensiva foarte experimentată în care au strălucit Sighete și Iulius Arman.

  Mai pragmatici, cei de la Mavros au punctat de două ori, prima dată în urma unei excelente acțiuni personale a lui Adi Sas, care l-a învins pe Kerner cu un șut la colțul scurt, iar al doilea în urma unei rapide acțiuni colective fructificate de Florin Iancu.

  Cu cinci etape înainte de finalul campionatului, Mavros are 7 puncte avans și un meci mai puțin disputat. Chiar este greu de crezut că cineva mai poate aspira la titlu.

  Într-un alt meci, Finanțe a învins cu scorul de 3-2 pe napoli, după un meci cu spectaculoase răsturnări de scor.

  Mavros – Sistema 2-0 (1-0)

  Sas, Florin Iancu

  Mavros: Huțan – Iulius Arman, Sighete, Lionti, Cornea Delu, Radu Anca, Sas, Florin Iancu.

  Sistema: Kerner – Georgescu, Brebenaru, M. Bota, Cl. Bota, Călin Văduva, Cristian Neagu

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.