Campioni la canotaj! Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan au ocupat prima treapta a podiumului la Campionatul Mondial de Canotaj de la Racice

  de Special Arad | 24 septembrie 2022, 7:32 PM | Sport

  0

  (foto: Federația Română de canotaj )

  Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan au adus a doua medalie a României la Campionatele Mondiale de Canotaj de la Racice, după performanța fantastică reușită ieri de Ionela Cozmiuc. Este primul aur al României din istorie în această probă.

  La fel ca la Europenele de Munchen, din luna august, unde de asemenea au cucerit titlul, au pornit rapid, în forță, și au condus în fiecare moment al finalei. Chiar dacă spaniolii de pe culoarul 4, Jaime Canalejo și Javier Garcia, s-au ținut aproape, Marius și Sergiu nu le-au cedat deloc întâietatea. Cursa perfectă!

  A fost cursa perfectă, într-adevăr“, a spus Marius Cozmiuc la puține minute după ce se încheiase festivitatea de premiere, iar cei doi campioni fuseseră cu barca la cântărit, apoi o așezaseră și grijă și ancoraseră în rastel.

  Nu am lăsat la nicio lovitură ca adversarii să se apropie de noi. Am luptat din prima secundă, i-am spus încă de la început, de la încălzire, lui Sergiu, că astăzi vom mai trage o lovitură în plus chiar și după ce am terminat, ca să fim siguri că s-a terminat cu bine“, adaugă zâmbind Marius.

  Citește articolul complet pe GSP

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.