luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Campionatele naționale de baschet-juniori se vor relua în august. Aradul nu are nicio echipă la turneele finale! CSȘ Gloria, cea mai ghinionistă formație

  de Dan Lazăr | 21 mai 2020, 12:44 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Federația Română de Baschet dorește finalizarea sezonului 2019-2020 în campionatele juvenile, însă din păcate nicio echipă din Arad nu va mai juca vreun meci, fiind în afara locurilor calificante la turneele finale.

  Astfel, toate Campionatele Naționale de la categoriile U13, U14, U15, U16, U18 și U20 se vor relua prin organizarea unor Turnee Finale, cu participarea primelor 8 echipe, în luna august. În cazul în care printre acestea sunt echipe care nu pot sau nu doresc să participe, se va completa cu următoarele echipe conform clasamentului la zi.

  Totodată, Federația Română de Baschet menționează că este posibil ca aceste turnee să aibă loc în aer liber, în contextul reglementărilor legale referitoare la combaterea pandemiei de coronavirus.

  Cea mai ghinionistă echipă este CSȘ Gloria Arad, locul 5 într-una din cele două grupe ale CN Under 15 feminin, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 4, CSM Tg. Mureș.

  Celelalte formații din Arad:

  CSȘ Gloria U18 feminin – locul 10 în singura serie a campionatului, formată din 12 echipe;

  BC Valbon U15 masculin – locul 7 într-una din cele două grupe semifinale;

  BC Valbon Under 15 feminin – locul 8 într-una din cele două grupe.

  Festivalul de baby și minibaschet, în august

  FRB a aprobat cu unanimitate de voturi organizarea CN U12 si a Festivalului de baby si minibaschet, editia 2020, la sfarsit de august si inceput de septembrie, cu respectarea reglementarilor in vigoare referitoare la combaterea pandemiei de COVID-19.

  Liga de vară a seniorilor

  Tot cu unanimitate de voturi, FRB organizează, in luna august, Liga de vară LNB – atat la masculin, cat si la feminin, cu respectarea reglementarilor in vigoare referitoare la combaterea pandemiei de COVID-19. Competitiile nu au caracter obligatoriu si se vor desfasura doar cu participarea jucătorilor români.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.