duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Campion în premieră în Cupa Presei la tenis de masă

  de Dan Lazăr | 4 februarie 2020, 1:53 AM | Sport

  0

  Sala de tenis de masă din cadrul Complexului „Emil Prokopecz” a CS Municipal Arad a fost gazda ediției cu numărul IX a Cupei Presei la tenis de masă. Un număr de 11 jurnaliști arădeni s-au aliniat la start, podiumul fiind ocupat de Felix Ghergar (LiveArad), Anela Freer (TenisFan) – 3-1 în finala mare, și Ioan Hamza (Arq) – 3-0 în finala mică cu Ciprian Malița (RomaniaTenis.ro).

  Pentru locul V au luptat Dan Lazăr (SpecialArad) și Marius Herța (Sportsin), scor 3-0, pentru locul VII s-au duelat Călin Moga (NewsArad) și Cătălin Filea (Arq), scor 3-0, iar pentru locul IX au încrucișat paletele Bogdan Cioara (Libertatea) și Ruben Onișor (Glasul Aradului), scor 2-0, Cristian Ciulei (DirectArad) trebuind să se mulțumească cu „lingura de lemn”.

  La final, cei clasați pe podium au primit din partea organizatorilor (CS Sportsin Arad) câte un set pentru tenis de masă (palete și mingi), iar toți participanții, diplome.

  De remarcat că cei doi finaliști s-au mai luptat pentru aur și în 2013, atunci Anela Freer impunându-se cu scorul de 4-3, ea câștigând ultimele ediții.

  Întrecerea de ping-pong, supravegheată de Cristian Dodean (antrenor CSM Arad), a fost a doua competiție a jurnaliștilor arădeni din acest an, după cea de șah, câștigată de Bogdan Cioara și organizată de Șah Club Vados Arad (președinte Alin Câmpeanu).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.