Campioana Capitalei! Arădeanca Lorena este cea mai ieftină prostituată din București!

  de Lucian Dănilă | 15 June 2014, 11:11 PM | Monden | Recomandările editorilor | Strada

  0

  Lorena este femeia care a fost surprinsă făcând sex cu on om mai în vârstă chiar în centrul Bucureștiului. ca și cum știrea nu ar fi de ajuns cu aceste detalii, să mai spunem că ea este chiar din Arad… Astfel, suntem campioni și la asta, pentru că între timp am aflat că este cea mai ieftină prostituată din capitală.

  Site-ul Libertatea.ro a prezentat o înregistrare în care prostituata Lorena îşi satisfăcea nestingherită clientul, trecut bine de prima tinereţe, ziua în amiaza mare, lângă magazinul Cocor. Tânăra, care purta o bluză de poliţist, era încălţată cu papuci şi avea pe cap o diademă, a făcut sex normal şi oral cu bătrânul, fără jena că trecătorii, poate chiar şi copii, ar fi putut vedea scena desprinsă din filmele porno, scrie Libertatea.

  În vârstă de 23 de ani, Lorena a recunoscut că se prostituează, ba chiar că practică şi tarife reduse pentru bătrâni. „Da, fac sex pe bani. Cer şi 50 de lei. Iau în funcţie de vârstă, la bătrâni le cer mai puţin. Bani să fie”, a declarat Lorena pentru Libertatea.

  FOTO: LIBERTATEA

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.