Campania „Te tai cu lama!”! Lamă găsită în corn la Școala Generală nr. 6 Arad (FOTO)

  Surpriză neplăcută pentru o elevă din clasa a III-a de la Școala Generală nr. 6 din Arad, situată pe strada Hațeg. Atât pentru ea, cât și pentru mama acesteia. Campania școlară „Cornul și laptele” se putea transforma ușor în campania „Te tai cu lama”.

  Fetița a plecat ieri de la școală, iar în drum spre casă a mușcat de mai multe ori din cornul primit gratuit conform campaniei amintite mai sus. După ce a mânta aproape jumătate, la un moment dat, conform declarațiilor mamei sale, „i-au rămas dinții blocați în ceva. S-a uitat și era vorba despre o lamă. A venit acasă și mi-a arătat”, spune mama fetiței.

  Cornul a fost prezentat astăzi de învățătoarea copilului care putea deveni victimă în acest caz. Apoi, mama fetei, a transmis telefonic că „nu e pentru prima dată. Anul trecut am mâncat eu din cornul ei și am găsit un ac de gămălie. Am găsit și păr în alte cazuri”, spune femeia.

  Putea să se întâmple ceva grav. Vă dați seama… Ce se întâmpla dacă se tăia? Sau dacă înghițea lama?”, se întreabă învățătoarea fetiței.

  Consiliul Județean Arad, cel care a organizat licitația la campania „Cornul și laptele” în județul Arad, a dat explicații în acest caz. Prin vocea Andreei Oțoiu, am aflat că firma care a distribuit cornurile la Școala Generală nr. 6 nu este cea care are contract cu Consiliul Județean. „Firma care a contractat această campanie este una din Timișoara Vom face o anchetă în acest caz, iar în funcție de rezultatele acesteia se poate merge până la rezilierea contractului. Luni, la ora 10 va avea loc o ședință cu toate firmele cu care  Consiliul Județean are contract la care vor participa și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar, DSP și OJPC”, spune Andreea Oțoiu, purtător de cuvânt la Consiliul Județean.

  Într-adevăr, firma care a distribuit cornurile și laptele la școala de pe strada Hațeg este din Turda, SC Media Pop Art SRL, iar firma distribuitoare e din Reghin,  SC Gran Pan D’or SRL (vezi foto). 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.