Campania „Ajută-ne să-i ajutăm!” continuă printr-o nouă acțiune | Foto

  de - | 29 October 2019, 11:25 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Studenții specializării Asistență Socială din cadrul Universității Aurel Vlaicu Arad continuă Campania „ Ajută-ne să-i ajutăm!” printr-o nouă acțiune.

  De data aceasta au vizitat o familie monoparentală formată dintr-un părinte (tatăl) și respectiv copii : mezinul familie de 9 ani, băiatul mijlociu de 12 ani, iar domnișoara de 13 ani toți frecventând școala. Chiar dacă condițiile sunt precare copii își susțin cu drag tatăl la treburile gospodărești, tată care lucrează din răsputeri să-și întrețină familia. Copii s-au bucurat de vizita studentiilor si au fost foarte sociabili deschizând chiar ei subiecte. Familile nu pot să răsplătească mai bine decât cu bucuria sinceră pe care o transmit de fiecare dată. Studenții nu pot descrie satisfacția pe care o au după fiecare acțiune.

  “La aceasta acțiune a fost prezentă cum ne-a obișnuit de fiecare dată, Celia, atât prin prezentă cât si prin darurile pe care le face copiilor pe care ii vizităm. Cei 3 elevi au fost surprinși plăcut să o vadă simțind imediat atracția ei față de copii. Noi continuăm Campania ca în fiecare an oferind sprijin familiilor vulnerabile. Mulțumim pe aceasta cale tuturor celor care ne sprijină în acțiunile pe care le demarăm”, a spus Alina Breaz, conferențial în cadrul specializării Asistentă Socială.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.